Beste Vaertens Auto

Maak kennis met de Subaru Outback 2023

Ben jij het soort chauffeur dat graag op avontuur gaat? Interesse om off-road te gaan en de wereld om je heen echt te leren kennen? Als je een voertuig nodig hebt om je mee te nemen op al jouw volgende excursies, dan is de Subaru Outback misschien wel de juiste SUV voor jou.

Dit voertuig biedt indrukwekkende prestaties en alle veelzijdigheid die je van een SUV verwacht. Je zult ook zijn gedurfde, sportieve uitstraling waarderen.

Wat is er nieuw dit jaar?

Er zijn dit jaar een paar wijzigingen aan de Subaru Outback en je zult een paar aanpassingen aan het uiterlijk opmerken. De voorkant ziet er een beetje anders uit, inclusief de krachtigere grille en nieuwe koplampen.

Een revisie van beschikbare en standaardfuncties biedt kopers de mogelijkheid om hun Outback eenvoudig aan te passen aan hun specifieke behoeften. Bovendien debuteert de geheel nieuwe Onyx Edition-uitvoering met een standaard 2,5-liter motor.

Prestatie

Je zult snel houden van op de ervaring van het rijden in de ’23 Subaru Outback. Er zijn twee motoropties beschikbaar: ten eerste is er de standaard 2,5-liter motor die 182 pk levert. Als dat niet genoeg vermogen levert, overweeg dan de beschikbare 2,4-liter turbomotor die 260 pk levert. Beide motoren leveren hun vermogen via een continu variabele automatische transmissie (CVT).

Alle Outback-modellen hebben standaard vierwielaandrijving. Kijk voor meer informatie op SubaruStore.

Interieur

De Outback met twee rijen biedt tal van voorzieningen die zijn aantrekkingskracht vergroten. Standaardfuncties zijn onder meer bedrade Apple CarPlay, Android Auto, HD Radio, dubbele 7-inch touchscreens en een stereo met vier luidsprekers.

Zoals je van elke SUV mag verwachten, heeft de ’23 Outback veel ruimte in het interieur. Dat betekent dat er voldoende ruimte is voor passagiers en voor bagage. Bovendien maakt de optionele handsfree elektrische achterklep het gemakkelijk om zware voorwerpen te laden en te lossen.

De stoelen in dit voertuig zijn comfortabel en ondersteunend. Zelfs lange ritten zullen als een droom aanvoelen. Optionele extra’s zijn onder meer een moonroof, een Harman Kardon-audiosysteem met 12 luidsprekers, automatische klimaatregeling met twee zones en keyless entry op afstand.

Van het robuuste exterieurontwerp tot de stoelopstelling die comfortabel plaats biedt aan maximaal vijf passagiers, de 2023 Subaru Outback heeft alles wat je nodig hebt in een avontuurlijke, middelgrote SUV. 

Offroad-prestaties

De Outback wordt standaard geleverd met 8,7 inch bodemvrijheid. De X-MODE® optimaliseert het motorvermogen en de overbrengingsverhouding voor maximale tractie en vermogen op elk terrein. Voor een grotere offroad-ervaring is er het Wilderness-model, dankzij op maat gemaakte offroad-banden en een verbeterde ophanging.

Rijden en bedienen

De bediening van de Outback is soepel, zelfverzekerd en nauwkeurig. Het remmen is responsief en voorspelbaar, wat bijdraagt aan het algemene vertrouwensniveau tijdens het rijden. Dankzij de continu variabele transmissie (CVT) kan de Outback het maximale koppel behouden voor soepel schakelen en accelereren. Bovendien biedt de standaard vierwielaandrijvingstechnologie de bestuurder onder alle omstandigheden maximale controle.

button arrow